biografia
fitxa esportiva
galeria de fotos
L'Orriols
articles de premsa
LINKS
Contacte
 

 

JOSEP ORRIOLS VERGÉS “HONVED”

 

JOSEP ORRIOLS VERGÉS “HONVED” (Sabadell, 9 de gener de 1950), QUIROMASSATGISTA I NATURÒPATA

La seva vocació pel món de l’esport va començar de ben jove i el portà a conèixer mig món amb la motxilla a l’esquena. Des del principi, destacà com un dels millors marxadors dels país. Avui en dia, i any rere any, revalida el títol de campió d’Espanya masculí veterà de marxa atlètica.

Sabadellenec de naixement i de sentiment, ha rebut infinitat de sobrenoms destacant entre ells, “Mans màgiques” i “Honved Orriols”.

L’ any 1978 va viatjar a Hongria per participar en una cursa. Allà conegué a un futbolista que li va demanar la cinta d’en Carlos Santana. Fent honor al seu origen de català, li canvià la cinta pel xandall que duia i que portava a l’esquena el nom de l’equip de futbol al qual pertanyia, el “Honved.
Quinze dies després (al juliol de 1978) en Josep iniciava la seva trajectòria al CE Sabadell que perdura fins avui dia. Durant el seu inici al CE Sabadell, en Josep portava el xandall de l’equip de futbol húngar “Honved”. Així, mica en mica, la gent el va anar coneixent com a Josep “Honved” Orriols.

La seva vinculació al món del futbol el portà, ara fa 10 anys, a formar part de la selecció catalana de futbol com a massatgista.

El seu camí professional ha estat sempre marcat per l’esforç i la superació diària. Començà la seva relació laboral com a aprenent de farmacèutic. Ben aviat però, el seu caràcter inquiet i decidit, el portà a exercir el que realment li agradava, el quiromassatge i la naturopatia.

Avui en dia és un amant de la seva professió a la que es dedica en cos i ànima.

Conegut per la seva multitud de facetes, costa definir-lo. El seu peculiar caràcter i la seva forta personalitat el fan únic. Atleta, quiromassatgista, amant de Sabadell, de la natura, dels gats, viatger incansable, melòman, historiador vocacional, i una llista inacabable de qualificatius. Però sobretot, amic dels seus amics. Qui té la sort de coneixe’l, no l’oblida mai.